golly&bossy

srijeda, 29.09.2010.

golly&bossy na motorijadi na otoku koji je neopazice postao in

Dragi Naši
i tako nam je ovo lito došla prijatejica iz Grčke (klik ) i rekla:
- Grčke novine i televizija su pune Hrvatske i kako je to naj/top/in zemlja za posjetit što prije to bolje.
- Ma da? – rekli smo – Grčka reklamira hrvatski turizam?
- E – rekla je Zoe – a od mista koji se ističu da se obavezno moraju posjetit i koji su naj in su Split, Dubrovnik i Korčula.
- Grad Korčula ili otok Korčula?
- Otok.

Min smo ostali u nevjerici jer nismo znali da je naš zavičaj posta tako in. Dobro, ku njega stalno prolaze fensi jahte. Ali još se tu ne iskrcava Bijonsi, paparazi ne trču za Nicky Hilton kad se seli iz Carpe Diema u neki drugi turbo kafić. Nema diska tipa Zrće, i nema festivala kako u Petrčanima. Ima tu fensi hotela i trendi restorana i ima Korčula puno za ponudit, ali i dalje tu dolazi obiteljski svit koji se hoće odmorit u miru i tišini. Što svima odgovara.

Ali onda je doša kraj osmoga miseca i mi smo shvatili da je za jednu ciljanu skupinu Korčula centar svita. Motoriste.
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Budući da smo od ovega lita i min bajkerica nismo mogli odolit zovu rock'n'rolla budući da lokalnim kafićima vladaju Rozga, Milo Hrnić i Gueta. Mobilizirali smo svih i s drugom polovicom gollyh&bossyh uputili se na motorijadu. Svoj motor smo parkirali na samem ulazu i možemo reć da je nekako iskaka među drugim makinama.

Kad smo ušli na rock'n bike forest party diglo nam je rič. Masa svita, masa motora, bina na kojoj prašu niki mladi rokeri, go-go plesačice iz Rusije via Amsterdam, pano na kojem se projicira Mad Max (tamo su motoristi zlikovci, ali koga sad briga za detalje).
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Sve je bilo krcato ogromatskih motora koje su njihovi vlasnici stalno turirali, i to nan je bilo malo naporno, ali što ćemo. Evo nikoliko motori. Slike su malo mutne jer su nam se od rock'n'rolla tresle ruke.
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Dok smo tako slikavali doša nam je jedan bajker.
- Dođi curo slikat najboji motor ovde.
Slikali smo ga, premda ne znamo po čemu je najbolji. A možda je to način uletavanja na motorijadama? “Ja ti imam najbolji motor.” Hm.
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Ode je naš komentar suvišan
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Bilo je masu masu svita. Došli su i okorjeli partijaneri i oni koji izlaze samo na pireve. Najveće iznenađenje je bi Toni koji je hodi s našon prijatejicon i iša za njon u Ameriku prin 10 godina. Prekinuli su, ali svejedno ostali u Americi. Ovo je doša malo liti doma u Zadar i doša na motorijadu na Korčulu. Korčula je znači stvarno in. Bilo je i puno fureštih, Talijana, Slovenaca, Hercegovaca iz MK Skitnice, Posušje…
smokvica,golly&bossy,golly,bossy,bikers

Min smo došli na motoru i kao takvi imali besplatan upad. Cilo vrime smo se prošetavali s kacigom, to nam je zapravo bi glavni aksesori i ulaznica u bajkersko društvo. Čak su nam sutradan kad smo mi išli na motoru u butigu mahali iz drugega motora, jer min smo sad prike, nama benzin teče u žilama i tak.
A mi zapravo nemamo motor nego motorin. Tomos Automatik. Sad možete vidit zašto smo odudarali među drugim motorima. Ali bajkeri ne diskriminiraju po kubikaži :)
Photobucket

Vaši

- 19:12 - Komentiraj (2) - Isprintaj - #