golly&bossy

srijeda, 07.03.2012.

golly&bossy oblače rokenrol

Dragi Naši,

Već smo pisali o ovon temi (klik), ali budući da su se materijalni dokazi povećali, kao i naša publika dobro je da ponovimo i utvrdimo znanje.
Prvo je bila majica na Ramonese. Kupili smo je u H&M-u i bilo nam je malo bed. Volimo H&M, volimo Ramonese, ali ovi brak iz interesa ni nam se svidi. Di je nestala anarhija? Kad je punk frema smrdit? (Da se razumimo, svejedno je naša taština prevladala sve moralne dileme kako to već obično bude. Majicu smo kupili i rado je nosimo.)
Photobucket

Onda su došli Run–D.M.C. iz Vero Mode. Opet smo zdvajali. Di su ideali, di je bling? U nimalo glamuroznoj butigi s robon na kila svakako nisu. Mrijeti ti ćeš kada počneš sam u ideale svoje sumnjati reka je S.S. Kranjčević.
Naravno, taština je opet prevladala moral i majicu smo kupili. Majici se najviše oduševi naš drug Mario, grafički dizajner. Koji nam je ispriča kako je on kad su Run-D.M.C harali ljestvicama strašno želi majicu na Run-D.M.C. Ali njih u Sarajevu u to vrime ni bilo. Zato je Mario, ne budi lijen, uze karton, iz njega izriza šablonu, uze običnu majicu i autolak i 5 minuti kasnije ima svoju majicu na Run-D.M.C. Reka je da je neizdrživo smrdi na autolak, ali mu to ni smetalo ni najmanje jer je ima svoju ultracool majicu.
“Jaaaa, koja priča. Di ti je sad ta majica?” pitali smo.
”A ko zna di je u ratu nestala” reka je Mario.
”A joooo, ali eto, to je bi početak tvog bavljenja grafičkim dizajnom”
“E, vidiš, istina.”
Photobucket

Kad smo opet u H&M-u naletili na rock'n'roll uopće nismo imali problema. Ne zato što smo se već navikli na majice kultnih bendova u lancima ulične mode nego zato što majica na Brucea Springsteena i ne pripada nego u ovakve butige di se i radnička klasa može lipo obuć za jeftine solde. Zapravo, Mary iz Thunder Roada, Mary iz The River i Wendy iz Born to Run čak više zamišljamo u robi iz Neckermanna i Otta. S druge strane Sherry iz Sherry Darling i Rosalitu vidimo u New Yorkeru i Terranovi. Ali imaju sve one robe iz H&M-a, sigurno.
Inače, majica je u početku bila bile boje. Ali onda nam je ništo pustilo po njon u pranju i opiturali smo je u modru tako da je sad još radničkija. Mislimo da bi Bruce bi zadovoljan.
bruce springsteen t-shirt Photobucket

Zadnje u našen ormaru je ova majica na Rolling Stonese s dječjega odjela na H&M-u (klik). Ode nismo imali nikakvih moralnih dvojbi. Em mislimo da bi Stonsi prodali i babe da su im još žive, em smo bili totalno zaslijepljeni šljokicama.
Photobucket

U očekivanju bilih bičava iz linije Michael Jackson (3 para/29.99 kn) min vas pozdravjamo

Vaši



P.S.
Dragi čitatelji,
Ako Dido ikad pusti u promet kapot kakvega je ostavila na cesti na 2:49 ili na istega naletite u Uredu za izgubljeno-nađeno javite nan ASAP.

Hvala unaprid,
golly&bossy

- 09:39 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #