golly&bossy

utorak, 17.02.2009.

Per ventris ad astra (preko trbuha do zvijezda)

Photobucket

Draghi Naši,
Vin već znate, ali ne i svi Naši čitatelji da smo u subotu imali nastup s trbušnim plesom. Min i još 80 plesačica – predstava BellyLove (klik)! Min smo bili samo mala kap u velikom plesnom slapu, ali bilo je super!

Naravno, prva stvar je bila što ćemo obuć. Budući da plešemo stil tribal fusion (klik) imali smo već te posebne gaće (klik) a za ostalo se trebalo sam pobrinut: sašit, splest, izvest goblen, što već, a sve po pravilu ”više je više”. Ali Min malo nismo imali vrimena, malo nan se ni dalo, a malo se nismo vidili u takven modnen izričaju. Zato smo jedan dan uronili u dubine svojega ormara, izvukli stvari na koje smo već zaboravili i počeli se kinđurit. Prvo nan je na glavu bilo stavit marame koje će vijorit kako se Min budemo okrećali jer smo kratkokosi i fali bi nan ti efekt. Onda smo izvukli jedan stari litnji top na palme i filodendron i zamotali ga tako da otkrijemo trbuh. Onda smo počeli kitit gaće. Na kraju kad smo stavili bedževe na kojima piše Punk i Recyclable zadovoljno smo zaključili da je to to i da smo prava postmoderna trbušna plesačica/ekološka ratnica.

Photobucket
Možda ovo izgleda kao kinđur ali virujte ovo ni ni deseti dil onega što su imale druge po sebi.

Što se tiče šminke glavna stvar su nan bile već čuvene umjetne trepavice (klik), a dok smo stavljali ostatak šminke sveudilj smo mantrali “više je više, više je više”.

Onda smo van poslali poruku: Kako trepćemo s umjetnim trepavicama tako činimo vitar. Je li se osjeti u Staren kraju.
A Vin ste odgovorili: Ije! Suši nam vlase. Osam i pet!
(Za neupućene: dok smo Min izvijali bok na nastupu Daleki su istovremeno otvarali izložbu u Staren Kraju. U osam i pet smo trebali mislit jedni na druge i kozmički se povezat).


Na licu mista dočekali smo svoje navijače, a onda čekali nastup jer Min smo bili jedanaesta točka. Dok smo čekali i vrtili se između cura koje su se prisvucale, uvježbavale pokrete, šminkale se i tak, u svojen megalomanskem mozgu zamišljali smo da čekamo nastup sa Cirque du Soleil.

Ma jo, ne znamo više što da rečemo. Osim da smo se super osjećali i dok smo nastupali i iza. I kad smo se išli nać s navijačima imali smo osjećaj kako da smo Mick Jagger i Madonna i da nas čekaju miljuni obožavatelja, a ne njih 5 u kvartovskoj birtiji.

Na kraju pregenijalne slike našega Kolege:

Photobucket

Photobucket
Kombinacija flamenca i orijentalnih plesova.

Photobucket

Photobucket
Ova nan je slika toliko dobra da šviknemo svaki put kad je vidimo!

Photobucket
Je li Vas ova plesačica podsjeća na ovu kretsku boginju zmija? Nas ije.

Photobucket

Photobucket
Ovo je jedna poznata plesačica, a u ovoj točci se vrtila kako derviš 15 minuti. Stavili smo sliku prvo zato što je slika odlična, a drugo da spomenemo da su se naši navijači uspili svadit s ostatkom publike dok se žena vrtila. He he.

Photobucket
Min smo skroz desno.

Photobucket
Ovo je na kraju naše točke. Vidite kako su se cure potrudile oko kostima, sve su osim gaća one učinile i složile, svaka im čast.


A ovo je naša točka. Ako se pažljivo sluša ninđi pri kraju čuje se pohvala našoj ludosti.

Vaši Zvjezdani koji jedva čekaju sljedeći nastup nakon što su okusili slatku slavu

- 09:59 - Komentiraj (1) - Isprintaj - #