golly&bossy

srijeda, 06.02.2008.

Di god pogledam guzice i sise, naravno

Draghi Nashi,
Kak ste nam kaj? Je li skenirate slike za stavit na golle&bosse? Nama ode sja sunce, a kako će i bit drukčije kad je lito.
Nama je jučer bi zadnji dan plesne škole. Od svega što smo učili otplesali smo jedan ples: engleski i bečki valcer, slowfox, foxtrot, tango (tango Nan je najdraži!), jive, rock'n'roll, chachacha, rumbu, sambu, salsu i bachatu. Za kraj smo imali kako mali tulum tipa dječji rođendan s grickalicama i sokićima, ali smo morali odjurit jer smo išli na koncert TBFa.
Karte su već prikučer bile rasprodane što smo doznali jučer popodne kad smo išli kupit karte. A ništa rekli smo i zaključili da će ih sigurno prodavat na blagajni Aquariusa. Došli smo tamo, a isprid vrati se proteza dugi i debeli red. Stajali smo sa strane i pitali je li ima ko kartu viška za prodat. Niko ni ima. Vidili smo i Cimera Romea (onega što je po stanu hodi u mudantama), ni on ni ima kartu. Onda smo s prijatejicama što smo bili s njima išli na piće da ćemo se vratit za po ure. Taman kad smo se vraćali u Aquarius čuli smo vrisak i Mladena kako pjeva "Uz ritam jen dva kad na scenu stupam ja, uz ritam jen, dva". To in je prva pjesma na nastupima. Bilo nas je strah da ne propustimo nama najdražu pjesmu, onu koja slavi žene, i zato smo ubrzali korak. Kad smo došli isprid ni bilo nikoga i bilo je još karata. I taman kad smo ušli krenu Guzice i sise. Kako da su znali. Alo, alo di si rekli su nam momci iz tibiefa. A Mi smo zanjihali svim našim atributima u ritmu muzike za ples. Baj d vej, jučer smo u novinama pročitali da su žene većih bokova ne samo zdravije nego i pametnije! Je li Van drago?
A najdraži moment sinoć Nan je bi kad je bila pjesma o komandantu Dati i svi smo urlali "Fejzore u zrak kad vidiš komandanta… da to je on… fejzore na pozdrav kad vidiš komandanta… da to je on…", a onda su iz prvih redova izvukli lika koji je bi obučen u uniformu od Zvjezdanih staza. Čast!
Naravno da smo sad slomljeni i da nismo u stanju ni kvadrat pločica postavit, a kamoli štogo više. Jedva čekamo marendu.
Vashi Viloviti Bokoviti

P.S. Zaboravili smo Van reć što smo bili obukli. Na nogama su nam bile vjerne bile patike. Iznad The Rebatinke. Onda nova maslinasto-smeđe majica urbanog-retro-folk uzorka. Na glavi marama s motivom zebre, ali maslinasto-smeđe-crna, a ne crno bila (na slici).
Danas smo obukli isto samo umisto te majice imamo bilu dolčevitu.

TBF

- 12:07 - Komentiraj (0) - Isprintaj - #